Banner skeelerclub 2022_02

NIEUW LEDENPROGRAMMA

Als vereniging gaan we met de tijd mee.

Ons programma voor ledenadministratie was qua mogelijkheden verouderd en dus gingen we op zoek naar een nieuw leden- en boekhoudprogramma.

Na vele programma’s bekeken te hebben, is gekozen voor de software van AllUnited (www.allunited.nl). Dit bedrijf is gevestigd in Noordwijk en er wordt door veel verenigingen in onze regio gebruik gemaakt van hun diensten.

Alle leden, waarvan het e-mailadres bekend is bij de IJs- en Skeelerclub Lisserbroek, hebben inmiddels een e-mail ontvangen met een uitnodiging om onze ClubApp te downloaden.

Op de ClubApp kunt u voortaan uw persoonlijke gegevens, evenementen en meldingen zien. Ook het clubnieuws, de agenda, (social) media en contact info zal op de app vermeld gaan worden.

Als u uw persoonlijke gegevens aanpast dan wordt dit direct aangeboden ter goedkeuring in ons ledenprogramma. Wij hebben ontdekt dat sommige hun geliefde huisdier als foto vermelden. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Hier moet een goedgelijkende pasfoto vermeld worden die op de ledenpas komt te staan. De ledenpas dient voorlopig als toegangsbewijs en moet dus altijd getoond kunnen worden bij gebruik van de baan.

Dit is het eerste wat u gemerkt heeft van onze nieuwe ledenprogramma. In de toekomst kunt u opzeggen/ aanmelden via de ClubApp of website en zal de communicatie grotendeels via het programma van AllUnited gaan verlopen.

Zodra er nieuwe mogelijkheden toegevoegd zijn, wordt dat gemeld op onze website.

Voor vragen/ opmerkingen m.b.t. de ClubApp of over uw lidmaatschap bij de IJs- en Skeelerclub Lisserbroek zijn we uiteraard via e-mail bereikbaar: of

Hoe word ik lid van de IJsbaan Lisserbroek

klik hier

Hoe beëindig ik het lidmaatschap van de IJs en Skeelerclub Lisserbroek

Stuur een mailtje aan de ledenadministratie

logo ijs en skeelerclub lisserbroek

IJs- en skeelerclub Lisserbroek

Bezoekadres:
Hillegommerdijk 53
2165 AN - Lisserbroek
Tel: 0252 - 755015

Lid worden afdeling skeelerbaan

klik hier

Beëindigen lidmaatschap afdeling skeelerbaan:
Stuur een mailtje aan de ledenadministratie

IJs- en skeelerclub Lisserbroek Bezoekadres: Hillegommerdijk 53 2165 AN Lisserbroek Tel: 0252 – 755015