Lid worden

Gezinslidmaatschap:
Het lidmaatschap is een zogenaamd gezinslidmaatschap (partner en kinderen uit hetzelfde gezin). Leden mogen op vertoon van hun geldig lidmaatschapskaart gratis gebruik maken van de natuurijsbaan. Kinderen die op de kaart van hun ouders staan (jonger dan 18 jaar) kunnen een jeugdkaart krijgen tegen betaling van € 1,00 borg (lidmaatschapskaart van de ouders de eerste keer wel meenemen). Een jeugdkaart is alleen nodig als kinderen zonder ouders naar de natuurijsbaan komen. Jeugdkaarten die in voorgaande jaren zijn afgegeven zijn niet meer geldig en kunnen omgeruild worden voor een nieuwe kaart. Ook hierbij geldt dat het lidmaatschapskaart van de ouders getoond moet worden.

Wat kost het lidmaatschap?
Het gezinslidmaatschap kost € 7,00 per seizoen (na 1 december tot en met eind maart wordt een toeslag van € 18,00 berekend). Het schaatsseizoen duurt van 1 oktober tot en met 31 maart.

Hoe kan ik lid worden?
Lid worden doe je door een machtigingsformulier volledig in te vullen (deze is hier te downloaden) inschrijfformulier ijsclub.Het formulier lever je in bij de penningmeester (Bert van der Kwast, Jan van Brabantweg 131, 2171 HC Sassenheim) of aan de kassa van de ijsbaan (Hillegommerdijk 53, 2165 AN Lisserbroek) samen met een goed lijkende (pas)foto. Voor het lopende jaar betaal je het lidmaatschap contant of met pin, voor het nieuwe jaar wordt dit automatisch geïncasseerd eind augustus of begin september.

Machtigingsformulieren zonder rekeningnummer worden niet in behandeling genomen.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?
Opzeggen van het lidmaatschap kan tot 1 augustus voorafgaand aan het nieuwe seizoen. Opzeggen kan door een e-mail te sturen aan de ledenadministratie () of via de website van de vereniging www.ijs-skeelerclublisserbroek.nl. Vermeld hierbij je lidmaatschapsnummer.

Hoe word ik lid van de IJsbaan Lisserbroek

klik hier

Hoe beëindig ik het lidmaatschap van de IJs en Skeelerclub Lisserbroek

Stuur een mailtje aan de ledenadministratie

logo ijs en skeelerclub lisserbroek

IJs- en skeelerclub Lisserbroek

Bezoekadres:
Hillegommerdijk 53
2165 AN - Lisserbroek
Tel: 0252 - 755015

Lid worden afdeling skeelerbaan

klik hier

Beëindigen lidmaatschap afdeling skeelerbaan:
Stuur een mailtje aan de ledenadministratie

IJs- en skeelerclub Lisserbroek Bezoekadres: Hillegommerdijk 53 2165 AN Lisserbroek Tel: 0252 – 755015