instructie video's van de KNSB

Mooie instructiefilmpjes voor het skaten op youtube.  Bekijk ze allemaal en je krijgt een mooi beeld hoe je "skaten" kan leren.

 

 

Skeelertrainingen seizoen 2021

Als IJs- en Skeelerclub organiseren wij trainingen voor alle leeftijden: voor kinderen vanaf 5 jaar tot de leeftijd waarin de rijders bij de actieve ouderen horen. Qua niveau voor degene die voor het eerst op skeelers staat tot en met de actieve wedstrijdrijder.  Dus voor eenieder wat wils.

Het uitgangspunt van de trainingen is plezier in het skeeleren, als rijder maar ook binnen de trainingsgroepen zelf.

Wedstrijdgroep

Skeelerbaan 17Dit jaar start de IJs- en Skeelerclub Lisserbroek met een eigen skeeler wedstrijdgroep die twee keer in de week gaat trainen. Deelnemers aan deze groep gaan zoveel mogelijk meedoen met de jeugdcompetitie van de Jan van der Hoorn en Ooms sport. Tijdens de wedstrijden rijden de deelnemers van onze eigen wedstrijdgroep in een speciaal wedstrijd skeelerpak.

Naast de skeelertrainingen organiseert de vereniging tijdens het seizoen (april tot en met eind september) diverse andere activiteiten waaronder PR wedstrijden, clubkampioenschappen, skeeleravondvierdaagse voor de jeugd en een speciale slotdag aan het einde van het skeelerseizoen. Ook de openings- en slotwedstrijden van de Jan van der Hoorn inline skate jeugdcompetitie wordt op de Lisserbroekse skeelerbaan gehouden.

.

Skeelerbaan 18Skeeler trainingen seizoen 2021
De ijs- en skeelerclub Lisserbroek organiseert trainingen voor puppy’s, jeugd en volwassenen op de volgende momenten:

Maandag van 19:00 – 20:00 uur:
jeugd van 7 t/m 12 jaar. Doel: spelenderwijs het skeeleren aanleveren en trainen voor alle niveaus

 

Dinsdag van 19:00 – 20:00 uur:
Wedstrijdgroep voor jeugd van 10 t/m 18+ jaar die graag skeelerwedstrijden willen rijden bij de Jan van der Hoorn jeugdcompetitie en de Ooms sport jeugdcompetitie. Alle niveaus zijn hierbij welkom. De wedstrijden worden voornamelijk op de vrijdagavonden gehouden op regionale skeelerbanen.

Woensdag van 18:00 – 19:00 uur:Skeelerbaan 32
Puppy skeeleren voor jeugd van 5 en 6 jaar. Doel is om in 10 lessen spelenderwijs de beginselen van het veilig skeeleren aanleren. Kosten voor 10 lessen € 30,00

Woensdag van 19:00 -20:00 

instructie lessen voor een iedereen die wil leren skeeleren.  Na 5 lessen kun je instromen in de verschillende trainingsgroepen.

Woensdag van 20:00 – 21:00 uur:
Training voor volwassenen. Doel hierbij is de techniek verbeteren en conditie op te bouwen voor alle niveaus.

Donderdag van 19:00 tot 20:00 uur:
Wedstrijdgroep voor jeugd van 10 t/m 18 jaar die graag skeelerwedstrijden willen rijden bij de Jan van der Hoorn jeugdcompetitie en de Ooms sport jeugdcompetitie. Alle niveaus zijn hierbij welkom. De wedstrijden worden voornamelijk op de vrijdagavonden gehouden op regionale skeelerbanen.

Skeelerbaan 20Wat kost het?
Puppy’s: 10 lessen € 30.00
Persoonlijke Lidmaatschap:
Jeugd tot 99 jaar: € 50,00 

bij deelname aan wedstrijdgroep wordt een extra bijdrage van € 60,- gevraagd naast het lidmaatschap.
Volwassenen vanaf 18 jaar: € 50,00
Nieuwe leden betalen eenmalig € 10,00 inschrijfgeld (geldt niet voor puppy’s)
Trainingskosten vanaf 18 jaar: € 50,00 naast persoonlijk lidmaatschap.

Inschrijven voor trainingen voor bestaande leden:
Ben je al lid van de ijs- en skeelerclub Lisserbroek dan is het lidmaatschap al van je bankrekening afgeschreven (die van die van je ouders). Volwassenen vanaf 18 jaar betalen voor de trainingen € 50,00. Dat moet contant of per pin betaald worden voor het begin van de trainingen. Heb je vorig jaar ook al mee gedaan met trainingen dan moet je je voor dit jaar opnieuw inschrijven.
Inschrijven kan door het invullen van het trainingsformulier dat hier te downloaden is. Na invullen kan die ingeleverd worden tijdens de open dag, op de eerste trainingsavond of opsturen naar

Veilig Skeeleren op de skeelerbaan in Lisserbroek
Veilig skeeleren is ontzettend belangrijk. Daarom skeeler je op de skeelerbaan van Lisserbroek met helm op (verplicht) en wordt zeer dringend geadviseerd ook pols- knie en elleboogbeschermers te dragen.

Hoe word ik lid van de IJsbaan Lisserbroek

klik hier

Hoe beëindig ik het lidmaatschap van de IJs en Skeelerclub Lisserbroek

Stuur een mailtje aan de ledenadministratie

logo ijs en skeelerclub lisserbroek

IJs- en skeelerclub Lisserbroek

Bezoekadres:
Hillegommerdijk 53
2165 AN - Lisserbroek
Tel: 0252 - 755015

Lid worden afdeling skeelerbaan

klik hier

Beëindigen lidmaatschap afdeling skeelerbaan:
Stuur een mailtje aan de ledenadministratie

IJs- en skeelerclub Lisserbroek Bezoekadres: Hillegommerdijk 53 2165 AN Lisserbroek Tel: 0252 – 755015